Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Επιμένουμε....έχουμε καλό σκοπό ...



1.        Μετά από διάφορες αντιρρήσεις κάποιων σε θέματα που αφορούν το 26ο καρναβάλι μας, ενημερώνουμε όλους τους τοπικούς φορείς αλλά και τους κατοίκους της Άνδρου, ότι το φετινό καρναβάλι έχει οικολογικό χαρακτήρα και κατά συνέπεια, δεν θα γίνει καμιά καύση καρνάβαλου όπως κακώς διαδόθηκε.
2.       Η επιτροπή καρναβαλιού είχε προαποφασίσει να σατιρίσει το θέμα των σκουπιδιών κι επειδή ο δήμαρχος εκπροσωπεί ολόκληρο το νησί, αποφασίστηκε, και κατόπιν δικής του έγκρισης, να αποτελεί φέτος, μέρος της παρέλασης αρμάτων που αφορά τα σκουπίδια και τα αδιέξοδα που τον πνίγουν από την ημέρα της εκλογής του.

Σε καμιά περίπτωση η παρουσίαση αρμάτων δεν έχει επιθετικό χαρακτήρα σε πρόσωπα και καταστάσεις. Αντίθετα, μετουσιώνει τα προβλήματα και την καθημερινότητα του λαού με τον τρόπο που διαιωνίζεται η παράδοση του καρναβαλιού στο τόπο μας.
Θεωρούμε αδιανόητο να περάσει απαρατήρητο το ζήτημα των σκουπιδιών από την φετινή παρέλαση, όπως είναι αδιανόητο, κάποιοι  να σκέφτονται αρνητικά στον εθελοντισμό αυτών οι οποίοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διαδώσουν και να προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο το τόπο μας εν μέσω οικονομικής κρίσης.
Ελπίζουμε να στηριχτεί η προσπάθεια μας, για να έχουμε το μεράκι και τη δύναμη να οργανώνουμε πολλά ακόμα καρναβάλια στο μέλλον.

Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε Ελεύθερα